Keresés

Ha felhívsz egy hirdetőt vagy vendégként érkezel hozzá, kérjük jelezd, hogy a PirosZona.hu oldalon találtál rá! Köszönjük.

összetett kereső

Hirdetések

Változások naplója

hosszabított hirdetés

2014-04-24 14:13:33

Szeximádó, mosolygós, telt 40-es hölgy lazulni vagy rosszalkodni vágyó ápolt urakat vár negyed, fél, vagy akár egy órára!
Minden régi és leendő vendégemet sok szeretettel és kedvességgel várom dorogi lakásomon!
Barátnő feeling és diszkréció mindenek felett!
Nálam fontos az elégedettség a részetekről... Ha egy lágy simogatást szeretnél, vagy felfrissülnél egy fárasztó nap után, de ha csak egy jó beszélgetésre, szeretgetésre vágysz... jó helyen jársz. Rajtam nem múlik!!! Hívj bátran! Várlak szeretettel..
Amennyiben nem veszem fel a telefont, kérlek hívj később! Köszönöm!
Escort, ha már ismerjük egymást!!

hosszabított hirdetés

2014-04-24 14:13:25

Ha két laza, szeximádó, fekete vadmacska kényeztetésére vágysz, nálunk van a helyed! Velünk minden vágyad teljesülhet. Hívj bátran, biztos, hogy nem fogsz csalódni! Várjuk hívásodat nagy-nagy szeretettel. :-)Az időpont egyeztetésnél kérünk vedd figyelembe, hogy nem egy helyen tartózkodunk, így minimum 1 órás bejelentkezés szükséges.
Sok puszi: Brenda és Klau

hosszabított hirdetés

2014-04-24 14:13:17

Örülök, hogy benéztél :)

Ha igazi odaadásra és figyelemre vágysz, jó helyen jársz!

Szeretem érezni, hogy kívánsz és vágysz Rám....szeretem látni a megelégedettséget az arcodon...

Szeretkezés vagy vadulás? Én rajongok mindkettőért...semmi jónak nem vagyok elrontója:)

Imádok kényeztetni de azt is, ha engem kényeztetsz! Nem leszek hálátlan:)


A jó szex a lételemem:)

Amiket az oldalamon látsz feltüntetve, azokat mind nagyon szeretem.Lehetőség van fél órára ,órára vagy akár több órára is:-)
LEHETŐSÉG VAN AZ S.O.S FRANCIA MELLETT S.O.S AKTUSRA VAGY KÖLCSÖNÖS FRANCIÁRA IS!!TEHÁT A FÉL ILL 1 ÓRÁS PROGRAM MÁR S.O.S-BEN IS ELÉRHETŐ:-))

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, hívj fel, és engedjünk a kísértésnek és a felszabaduló vágyaknak:-)

Várlak szeretettel titeket páros kényeztetésre is vagy Betty barátnőmmel:))))

Kérlek tisztelj meg azzal hogy számkijelzéssel hívsz! Köszönöm.


Puszikák

hosszabított hirdetés

2014-04-24 14:13:07

Ha egy kellemes órára vágysz, ne habozz!
Keress fel engem!
Tőlem minden izgató finomságot megkapsz!

A franciázást is szívesen csinálom mert,imádom az ízét...

hosszabított hirdetés

2014-04-24 14:12:46

Szia! Mi egy budapesti, nagyon kedves pár vagyunk, akik szeretik a szex minden formáját. Bevállalósak és mindenevők vagyunk. Engedd szabadon a fantáziádat, határok nélkül....és mi megvalósítjuk, legrejtettebb vágyaidat is!

hosszabított hirdetés

2014-04-24 14:12:31

29 éves kedves telt csajszi Kényetetne... házhoz megy.. kocsiban is akár. Egész éjszakát is vállalok :) SZEX CSAKIS GUMIVAL!!!
Kedvező árak :) általában du 5ig vagyok de megbeszélés esetén akár tovább is :) hétvége előre megbeszélten csak.
hívj
06702330022

hosszabított hirdetés

2014-04-24 14:12:23

A lingam-masszázs szent és gyógyító folyamat, még akkor is, ha természetesen a szexualitás területéhez tartozik. Megnyilvánul benne a lingam szeretete és tisztelete, még ha ez eleinte szokatlannak és idegennek tűnik is. Gyengédséggel és szeretetteljes elfogadással nagyon sokféle módon érintjük meg és tiszteljük a lingamot. A férfi ennek során gyakran újra felfedezi a férfiasságát.

A férfi szexualitás erejének felfedezése és elfogadása független a potenciától és az erekciótól. Nincs jelentősége, hogy a lingam-masszázs fogadója fiatal vagy idős, potens vagy impotens, szexuálisan tapasztalt vagy tapasztalatlan. Csak az számít, hogy készen álljon belépni a szexualitásnak erre az ismeretlen területére, és tudatosan érezzen. A szexuális tudatosság első lépése önmagunk elfogadása, tehát a hajlandóság, hogy olyannak fogadjuk el magunkat, amilyenek vagyunk. A szó legszorosabb értelmében felfedező utazás, amelynek során félretolhatjuk az általánosan elfogadott elképzeléseket és az eddig szerzett tapasztalatokat, mert teljesen új módon élhetjük meg önmagunkat. Szeretettel várom kedves vendégeimet.

hosszabított hirdetés

2014-04-24 14:12:16

Kedves alázatos biszex nyaló szolgák!
Mi egy régóta összeszokott domináns pár vagyunk és nagyon kedveljük,ha alázhatunk egy pasit. Várunk olyan biszex nyalószolgát,aki szeretkezéseink alatt maximálisan besegítene orálisan és örömet szerezne részünkre.
Viszonzás csak szimpátia esetén.Maximum a végén kiverheted,amiben segíthetek.Több nem.Feladatok:aktusaink alatt megállás nélküli nyalás,potens párom elélvezésekor sperma evés,majd tisztára nyalatás.Imádjuk a hosszan elnyúló élvezeteket.Párom többszőri és sokat mennyiséget tud belém élvezni.
Párom méretes farkának közös kényeztetése velem.Szeretjük a biszex-re kényszerítést,sok nyalatással,verbális játékokat és más jellegű kiszolgáltatásokat is.Nálunk tartós minőségi szexben és alázásban lesz részed. Csak komoly subok jelentkezzenek,akik tudják mit szeretnének.Rendszeres tartós kapcsolat esetén több kívánság is lehetséges.Valamit,valamiért!
Érthetően írja le a szolga,mit szeretne.
További szép napokat. 25 éve alatt nem fogadunk.

hosszabított hirdetés

2014-04-24 14:12:07

Sziasztok!
Diszkrét, kellemes környezetben várom azon úriemberek hívását, akik érzéki masszázsra, odafigyelésre, gyengédségre, szenvedélyre és egy igazi nőre vágynak. Ha magadra ismertél, hívj bizalommal! Kérlek mindezt számkijelzéssel tedd! Köszönöm, puszi Selly baba
Ui.: Itt privát üzenetben nem válaszolok. Kérlek tisztelj meg azzal hogy felhívsz telefonon. Számkijelzéssel. Puszi

hosszabított hirdetés

2014-04-24 14:12:01

SZÖSZI 19ÉVES CSAJSZIKA VAGYOK!
NONSTOP ELÉRHETÖ,EZÁLTAL BÁRMIKOR TUDUNK IDÖPONTOT EGYEZTETNI:)
KEZD VELEM A NAPOD!VAGY,AKÁR LÂTOGASS MEG ÉJSZAKA....
VÁRLAK DISZKRÉT LAKÂSOMBAN,VAGY KÉRÉSEDRE SZÍVESEN MEGLÁTOGATLAK!
PUSZIKA :) ALÍZ